Velkommen til Institut for Dybdeterapi 
Institut for Dybdeterapi har fungeret som kursusudbyder siden 1982.
Centret er grundlagt af Estrid Leanna Norby og Steen Norby. Ide-grundlaget er at forene traditionel psykoterapi med en spirituel dimension, og derved kunne nå langt (eller dybt) med udviklings-processen. 
Instituttets hovedopgave er at uddanne mennesker, der på en eller anden måde er involverede i hjælpearbejde. Både inden for den såkaldte alternative verden, og indenfor det etablerede sundheds system.
Instituttet modtager intet tilskud fra det offentlige, og er organiseret som et selvstændigt anpartsselskab uden tilknytning til andre bevægelser eller organisationer.
Vi har i 2014 købt en ejendom i Ålsrode, lidt syd for Grenå, hvor vi afholder vores kurser og har klienter. Vi bor privat ved Ebeltoft

Billede
Starten i 1982 i Elsegårde, v/Ebeltoft
Institut for dybdeterapi er efterhånden en voksen institution, som har haft 1000-vis af kursister og klienter, som har mødt os i forskellige sammenhænge.
Vi (Estrid og Steen Norby) startede i 1982 med at undervise på healerskoler rundt omkring i hele Skandinavien, og fortsatte i 1984 ved at oprette vores eget center i Elsegårde, Ebeltoft.
Derefter mange år i Århus på Kystvejen 5, og de seneste år i Ålsrode v/Grenå, hvor vi holder til nu.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Tilmeld dig, og få nyheder med u-jævne mellemrum. Du kan altid framelde dig